Kjøp formtall her:

Formtall som er publisert og klare for nedlasting:


Kjøp formtall  her:  

 

V75 Sørlandets Travpark 20.7
V5 1. og 2. avd. Sørlandets Travpark 20.7

Svenske baner:

V75 - m. V5 - Axevalla 20.7
V4 Axevalla 20.7 
- uten spill fra NR

V65 m - V4 - Solänget 20.7 - kl. 19:40


V4 Axevalla 21.7

V75 - m. V5 - Axevalla 21.7

V5 och V4 Lindesberg 21.7 - uten spill fra NR

 

Klikk her for å komme til den sikre (ssl) kjøpssiden  

 

Priser (1. Credit = ca 1 kr:)  V65 m. 2 ekstra V5-løp 30-35 Credits avhengig av kvaliteten på løpene.V75:  30 Credits /  V75 m V5:   35  Credits / V5 25 Credits /V4: 20 Credits / V64 30 Credits / V86  40 Credits

Husk at du logger inn med ditt spesifikke brukernavn, og ikke med epost-adressen, dersom denne da ikke er oppgitt som brukernavn.

Formtallene er i pdf-format. Etter kjøp klikker du på Download i Order History og formtallene  lastes da ned til din PC, eller mobil.

På din PC må du ha Acrobat Reader installert, på mobilen tilsvarende mulighet for å åpne og lese pdf-filer.

Support: send en epost - til post@datahorse.no  - eller ring 21648550,  en sms til 92441244 går også bra.

 

kontakt: post@datahorse.no

Bruksanvisning

Bruksanvisning for Datahorse formtall

Bruksanvisning:

Tallene gir uttrykk for hestens beste prestasjoner gjort i løp.
Lave tall er best og 0 er aller best.
Tallene i parentes gjelder gamle starter: - 60 dgr. og eldre.
Tall med minus foran, er bedre (lavere) enn 0.
+ bak tallet betyr at hesten kan bedre enn hva formtallet viser.
g bak tallet viser at prestasjonen er gjort med galopp.


Et   -   i stedet for tall i første kolonne, betyr at hesten ikke har startet, eller ikke har fått notert tellende resultat i løpet av de siste 60 dagene. 

Viktig: Ved stor forskjell på tallet i første rekke og tallet i parentes, sjekk da hvor mange starter hesten har gjort på de siste 60 dagene.
Dersom det er bare1-3 starter, bør man legge stor vekt på tallet i parentes. 


Datahorse formtall har eksistert siden 1982 og statistikken viser at vinnerprosenten for våre 0-hesterhar vært  ca 30 i V75-løpene, og de tidligere V6-løpene før V75 ble inført.

 

Skryt-spalte

Collapse All Expand All

Det ble en nokså umilig oppgave for spillerne å få 7 rette i V75 tirsdag kveld. Jackpot  for 7  og hele 178.725 kr. for 6 rette! 

På rangeringen vant det følgende valg:  10 - 4 - 4 - 2- 4- 7- 7 , alstå ingen favoritter. For oss brukere av formtall var det noe lettere i og med at hele fire 0-hester vant!

Formtallene var. 5.5 (4+ ) [25-oddser]  - 11g (3+ ) [ 9-oddser] - 0  [4-oddser] - 0 [ 4-oddser] -  0 [ 5-oddser] -  0+ [ 18-oddser]  - 1+ [ 26-oddser]

Dagens Dobbel hvor vinnerne hadde formtall 0+  og 1+ ble oddsen heftige 460,67!

 

Det er med Datahorse formtall du kan vinne de store pengene!

Det ble  en meget spesiell  kveld for våre kunder  på Halmstad nå mandag. Utbetalingen i V64 ble 1.501.703 kr for 6 rette. Hele fire av vinnerne var 0-hester!  Og to til høye odds: 11,98,  8,79 !

De to øvrige vinnerne hadde formtall 1+ - til odds 18,07  og 46-oddseren i V64-6 hadde formtall 3.5.  En lønnsom kveld for for noen av våre brukere!

Det er med Datahorse/bestform formtall du kan vinne de store pengene!

Hva er Formtall?

Hva er Datahorse formtall?

Datahorse formtall er et unikt hjelpemiddel for deg som vil vinne på spill på hest. Helt siden Norsk Rikstoto ble startet i 1982 har Datahorse gitt ut formtall  for spill på hest i Norge. Statistikk over flere år viser at våre såkalte 0-hester vinner ca 30 prosent av V75 løpene! Og når det ofte dreier seg om hester  som vinner til høye odds, blir formtall et meget interessant hjelpemiddel for den bevisste spiller. 


Datahorse formtall gir uttrykk for hestenes beste prestasjoner gjort i løp.Tallene er basert på en såkalt standardisering av prestasjoner og formtallene  gjengis i to kolonner: Tall i kolonne 2 - som står i parentes - refererer seg til prestasjoner gjort for mer enn 60 dager siden.

 

Fleksibel og sikker måte og kjøpe våre formtall.

Du må nå registrere en brukerkonto ( tar maks 5 minutter) på vår digifileseller/fileshop (ssl) for å kjøpe våre formtall.

Da kan du betale med kort eller PayPal og laste ned formtallene. Du kjøper våre Credits som er betalings-valutta for våre formtall. 

Veiledning finner du lenger ned på siden.

 

 

Hvorfor brruke formtall

Collapse All Expand All

Med Datahorse formtall ser du: hvilke løp du bør gardere, hvilke favoritter er i fare, finnes det "skjulte" vinnerkandidater etc..

Den seriøse og grundige spiller kan med Datahorse formtall sparer mye tid i sitt forarbeid før rangeringen utarbeides.
Formtallene gir en komplett oversikt over "skjulte" gode prestasjoner i tidligere løp. Spilleren slipper derfor å slå opp i gamle resultatlister o.l. for å lete etter gode prestasjoner.
Formtallene gir videre et klart og oversiktlig bilde av hvilke løp man bør gardere. Datahorse formtall viser også klart hvilke av favorittene som er de sikreste vinner/taps- kandidater.

Svakheter?
I noen situasjoner kan det også hende at Datahorse formtall gir et feil bilde av en hests sjanser. Det dreier seg f.eks. om hester som har få starter og stadig forbedrer seg. Heldigvis er slike hester som oftest favoritter og du overser neppe en slik hest.

Også når det gjelder typiske "vinnerhester" i høyere grunnlag  kan ofte Datahorse formtall gi et feil inntrykk av vinnersjansen. Ert ferskt eksepmel på det er Rognfaks som vant i V75 13 juli. på Jarlsberg. med formtall 10+ ( 9+) . Heldigvis er slike hester som oftest favoritter, og blir dermed ikke oversett.

Tung bane og islagte baner. De fleste travløp går på normal bane. Dermed vil formtallene være mere relevante for løp som går med normale baneforhold. Dette er et moment man bør være oppmerksom på og kanslje legge mindre vekt på formtallene ved unormale baneforhold.

Til slutt vil vi påpeke at formtallene ikke alltid er den beste veiviser når det gjelder  kaldblodshester i lavt grunnlag, spesielt for korte løp med autostart bør man være på vakt, og gjerne legge mer vekt på andre faktorer.

 

Datahorse formtall skiller seg med andre ord klart ut i fra vanlige eksperttips,  med Datahorse  formtall  får du  et glimrende utgangspunkt for jevnlig å vinne store penger! Det har over 40 år med Datahorse formtall bevist!

Slik oppretter du brukerkonto

Slik oppretter du Bruker-konto:

 

Man må opprette en brukerkonto for å betale og laste ned våre formtall.    

Din brukerkonto oppretter du fra en sikker web-side, det fungerer bra også på mobil

 

For å slippe å betale med penger fra kort eller PayPal hver gang du skal kjøpe formtall, betaler du med Credits som du har betalt for på forhånd. 

En Credit er vedt 1 Kr. (NOK).

Man kjøper såkalte "Credits" som er valutaen for å kjøpe våre formtall.  betalingen skjer enklest  om du har en Paypal konto.  Ved bruk av kort må du fylle ut adresse  hver gang du skal fylle på kontoen.   

 

Maksimum sum du kan ha på konto per nå tilsvarer 995 kr. (Credits.) Den største summen du kan kjøpe i ett kjøp er 500 credits, som pt koster 470 kr. Kjøper du kun 60 Credits, betaler du 60 kr. 

 

Du kan laste ned de formtallene du har betalt for, så mange ganger du vil, fra "order history".  

Det ligger en sperre mot å kjøpe samme produkt, alstså formtall for samme løp, to ganger. Dersom kundevogna ikke blir oppdatert når du trykker på et formtall-produktet, tyder det på at du allerede har kjøpt og betalt dette produktet.


Du oppretter brukerkonto  her

Her oppretter du konto

 

Velg gjerne et kort brukernavn, det skal du skrive inn diverse ganger....  og passordet kan være relativt enkelt  (minimum 6 karakterer) -   sikkerhet  er ikke  så avgjørende  her, i og med at pengene kun kan benyttes til å kjøpe formtall

 

Etter at du har opprettet din konto:

du velger språk  i din Profil 

fyller på konto via  Buy Credits   - du kan velge beløp fra 60 kr of opptil 470 kr.

 

kjøp av formtall  klikk på    

Buy Files   
 

du klikker deretter på de formtallene du skal ha, du kan kjøpe flere produkter i samme  slengen...

og etter hvert som du klikker på et produkt, oppdateres den lille handlevogna  oppe  til høyre i bildet.

klikk så på handlevogna  og  deretter på  Complete order.  

Til slutt   klikker du på Download  (fra Order history )

Trav-lenker

Eksterne lenker: 

 

Norsk Rikstoto     NR Resultater     NR Video løpsarkiv

 

DNT/Travsport.no     DNT Sportsbasen      

Nettavisen.no/Trav-Tv -V75 og V86

 

Sverige:      ATG       ATG I dag    ATG:loppsarkivet - Video

 

Frankrike:   Le Trot - Video-replays

 

 

Skrytspalte

Collapse All Expand All

Det ble en nokså umilig oppgave for spillerne å få 7 rette i V75 tirsdag kveld. Jackpot  for 7  og hele 178.725 kr. for 6 rette! 

På rangeringen vant det følgende valg:  10 - 4 - 4 - 2- 4- 7- 7 , alstå ingen favoritter. For oss brukere av formtall var det noe lettere i og med at hele fire 0-hester vant!

Formtallene var. 5.5 (4+ ) [25-oddser]  - 11g (3+ ) [ 9-oddser] - 0  [4-oddser] - 0 [ 4-oddser] -  0 [ 5-oddser] -  0+ [ 18-oddser]  - 1+ [ 26-oddser]

Dagens Dobbel hvor vinnerne hadde formtall 0+  og 1+ ble oddsen heftige 460,67!

 

Det er med Datahorse formtall du kan vinne de store pengene!


 

        

No relevant info here

 

Text/HTML

 

About Us

Tag

Testimonials

Photo Gallery